Norsk Spiritualist Forening - Nyheter

De Privilegerte

- En annerledes og åndelig kriminalroman

Hvordan kan man bruke sine åndelige evner i forbindelse med oppklaring av kriminelle handlinger?
Dette er et sentralt tema i denne nye og spesielle boken. Alt etterforskere gjør er basert på virkelige hendelser fra reell åndelig kontakt og her er det ingen som flyr på kosteskaft. Fredag den 14. Oktober lanserte André Kirsebom sin roman De Privilegerte. Han håper at denne kan glede alle åndelige mennesker og åpne øynene for de som ennå ikke har kommet så langt.
Handlingen
Boken starter med at en kriminaletterforsker fra Kripos etterforsker en organisasjon som driver med menneskehandel i Rolls Royce klassen. Han blir myrdet. Seks år senere dør politimannens bestefar Arthur, men kommer tilbake fra åndeverdenen via et medium. Han gir sin advokat og venn Torstein oppdraget med å iverksette en plan, de la før hans død. Torstein samler sammen en gruppe bestående av Toms halvsøster, som i mellomtiden har blitt etterforsker i Kripos, og tre personer med mediumistiske og healende evner. Gruppen får i oppdrag å løse mordet på Tom og bringe de skyldige for retten. Dette gjør at de må slåss mot en internasjonal organisasjon av menneskesmuglere. Handlingen foregår i Norge og på Balearene. Metodene de bruker i denne kampen er både teknologiske og mediumistiske.De privilegerte forside web

Tilbud
Som medlem av NSF, NST, NSFH får du nå to tilbud på denne boken. Kjøp den til deg selv eller som en gave til en av dine venner. Kan hende dette kan bli årets julegave? 1. Rabattert bok. Send inn bestilling via denne e-posten. Du får boken fraktfritt  for kun kr 189,- (Betales ved bestilling)
2. Signert bok. Når den signeres sendes den direkte fra André Kirsebom og derfor kommer det på 85,- i porto. Likevel vil vi gi deg en hyggelig pris på kr 250,-
Send bestilling via e-post for bestilling til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Fortell hvilket tilbud du vil ha, navn og adresse.
Skal den signeres skriv til hvem.
NB! 50% av overskuddet av salget til medlemmer gjennom nett og e-post går til innsamlingen for eget bygg for NST og NSF.

Finn oss på Facebook