NSF avdeling Bergen

Velkommen til våre aktiviteter for vinteren og våren 2017.
Se aktivitetskalenderen til venstre i menyen eller i nyheter under for referater, intervjuer, smått og stort som skjer, etc.


KURS I VIDEREGÅENDE MEDIUMSKAP OG KANALISERING I BERGEN 19.08.2016-21.08.2016

For videregående. 3 dagers kurs i mediumskap klarsyn og kanalisering
Kurs for de som allerede kan linke med åndeverden og ønsker å bli bedre eller jobbe seg mot en sertifisering innen mediumskap. 

I kurset vil vi se på: 
Hvordan forbedre dine prestasjoner innen kanalisering, sittinger og mediumskap
Kvalitet i mediumskapet
Hvordan kanalisere i sittinger og plattform
Hvordan sitte i energien og trene selv.
Fredag kl. 18.00 til 22.00, Lørdag 10.00 til 18.00 og søndag 10.00 til 15.00

Pris medlemmer 2000,- Ikke medlemmer 2300,-

Sted: Sted kommer
Lærere: André Kirsebom. 90 12 22 80
Påmelding ved e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den." target="_blank">Konto 1503 34 36987
Bindende påmedling.

Healingkveld med tromming

HEALINGKVELD MED TROMMING AV BIRTHE ROMERHEIM, 30 SEPTEMBER 2015 
Før pausen vil vi dele en trommereise , som vil ta dere med til Guidene deres , der dere vil få healing hos dem . Ta med ligge underlag , for trommereisen om du ønsker det . I pausen blir det som vanlig kaffe og te og noe å bite i. Det blir også rom for å snakke om eventuelle opplevelser en har hatt under trommereisen.
Etter pausen, vil dere som ønsker , få healing fra våre Godkjente healere. Vi åpner dørene som vanlig kl 1800.

Kvelden starter kl. 18.30 og varer til 20.30. Som vanlig koster det kr 110,- for ikke-medlemmer og kr 60,- for medlemmer. Gratis for barn opp til 16 år. 
Hjertelig velkommen til dere alle 

Åndelig kveld med Hege Heia 18 februar 2015

Mange av våre medlemmer har gitt uttrykk for at de ønsker en kveld med fokus på åndelige spørsmål. Nå kommer den kvelden. Vi får besøk av prestestudent i NST, Hege Heia. Det er alltid hyggelig å ha henne på besøk. Denne kvelden har vi fokus på spiritualismen som filosofi og tro. Hva innebærer det å ha spiritualisme som livsgrunnlag? Vi gleder oss til å høre Hege presentere spiritualismen på sin egen fargerike og særegne måte. 

Du får vite mer om Heges vei til et spirituelt livssyn. Du får belyst de sju prinsippene og hva de sier om hvordan det er lurt å leve livene våre. Det blir muligheter til å stille spørsmål fra salen og vi åpner for samtale rundt tema som interesserer de fremmøtte.Det er også muligheter for at vi får høre Hege kanalisere budskap fra åndeverdenen. Dette blir en morsom og interessant kveld der mye av innholdet bestemmes av deg som deltar. Hege blir i Bergen noen dager, så du som ønsker personlig samtale eller veiledning kan avtale det på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Alle interesserte er hjertelig velkomne!

Høstens kurs i Bergen 2015

NSF Bergen inviterer til høstens kurs 2015.
Dette er spennende kurs for noen og en hver.  

Workshop i klarsyn og mediumskap 
Torsdag 1.oktober. For nybegynnere og nysgjerrige! Lurer du på hva som må til for å bli et medium? Lurer du på om du kan bli et medium? Lurer du på hva som er forskjellen på en synsk og et medium? Dette og mye annet skal vi snakke om denne kvelden. Vi skal også gjøre forskjellige øvelser for å utforske dette. Vi skal blant annet se på:
Les mer her 

Ukeskurs i mediumskap og klarsyn.
Vi møtes gjennom åtte uker fra 7.oktober til 26.november for å arbeide med å utvikle vårt mediumskap og vårt klarsyn. Dette er et kurs for deg som er nybegynner og for deg som kan litt og ønsker å lære mer. Vi arbeider med vårt mediumskap:  Vi lærer å linke med åndeverdenen.  Tilstedeværelse som verktøy for å forbedre ditt mediumskap,  Meditasjon som verktøy for å forbedre ditt mediumskap,  Sittinger og plattformarbeid, ulike arbeidsmåter og etikk, Vi arbeider med vårt klarsyn:  Hvordan utvikle klarsynet? Å gi en synsk reading, ansvar og etikk. Les mer her!  

Mediumkveld 21 januar 2015

Mediumkveld onsdag 21. januar 
Medium var Mona Burås og Kjersti Ørn. Det ble en flott kveld der mange fikk besøk fra nære og kjære i åndeverdenen. Det var mange fremøtte, både gamle medlemmer og kjente fra langt tilbake, nyere bekjentskaper  og mange som var hos oss for første gang. Alle bidro med varme og god energi.

Høstkurs i Bergen 2014

Nysjerrig på kurs i mediumskap og annet? Klikk på "Kurs i Bergensområdet" i menyen til venstre.

Onsdag 17 sept - Healing - Hva er det?

Healingkveld med Turid Dahlen Tofte. Velkommen til healingkveld med Norsk Spiritualist Forening Healerforbunds leder Turid Dahlen Thofte. Hun demonstrerer healing fra scenen og kommuniserer med publikum om hva som skjer, og om healing generelt . Etter demonstrasjonen er det mulig for alle som ønsker det å motta healing fra godkjente healere.
Vi er også så heldige å få besøk av Hege Heia denne kvelden. Hun er prestestudent i Norsk Sprititualistisk Trosamfunn. Hun holder en filosofisk innledning på kvelden og informerer om trosamfunnet. Vi vet at mange har spørsmål angående spiritualismen som tro og denne kvelden er også for dere. 
Vi ser frem til en flott åpning på høstens program og ønsker dere alle velkommen.

Onsdag 15 oktober- Mediumkveld

Kveldens medium er Birthe Romerheim og Kjersti Ørn. De vil formidle kontakt og hilsener fra kjente og kjære i  åndeverden til publikum i salen. Vi er også glad for å kunne tilby et foredrag med Cato Solend om Thaimassasje og emosjoner. Cato Solend er en dyktig behandler og det blir spennende å høre ham formidle fra sitt liv og sin praksis.Velkommen til en variert kveld blandt likesinnede!
NSF -Bergen

Sesongavslutning og minimesse 3 des 2014

Sesongavslutning 2014, Norsk Spiritualist forening avd. Bergen

Minimesse onsdag 3.desember
Sted: Kong Oscarsgate 18
Ervingen kulturhus, Gimle. 3. etg

Vi inviterer medlemmer og andre interesserte til vår tradisjonelle minimesse. Denne kvelden treffer du gode lokale utøvere. Her er healere, medium, klarsynte. Du kan også få drømmetolkning, håndanalyse, thai energi-healing massasje og annet. Du betaler kun vanlige inngangspenger, kr 60 for medlemmer og kr 110 for andre. Vi serverer kaffe, te og kaker og det vil bli utlodning på inngangsbilletten. Cante Waste Oyate (God heart people) kommer også. Ta med kontanter hvis du vil kjøpe vakkert håndarbeid, cd`er og annet til støtte for deres arbeid for indianere i reservater i USA.

Hjertelig velkommen til en spennende og morsom kveld sammen med likesinnede!

Onsdag 9. April -Mediumkveld med Penny Francis

Mediumkveld med Penny Francis og Kjersti Ørn
Vi er glad for å kunne presentere mediumet Penny Francis fra England. Hun er et flott medium som imponerer med sine treffsikre og detaljerte budskap fra ”den andre siden”. Hun blir i Bergen 9- 12 april. Torsdag 10. april holder hun en workshop i mediumskap på Ametysten senter. Du finner mer info om dette på siden vår under kurs. Fredag 11. april er det mulig å bestille tid for private sittinger for de som ønsker det. Onsdag kveld demonstrerer hun sitt mediumskap på senen hos oss sammen med Kjersti Ørn som er leder for vår avdeling i Bergen og et lokalt medium.

Dere er alle velkommen til en hyggelig kveld!
Finn oss på Facebook