Hva skjer høsten 2017?

Uke Dato Aktivitet Hvem kommer og hva skjer? Veil.Pris
    Tir 3/10 Spirituell kveld Anne Fehn og Odd Arne Hagen inviterer til åndelig kveld. Mediumskap. Foredrag med Roar Krogshus. Filosofi: Helena  
50/100,-
  Tir 17/10 Spirituell kveld Sudentkveld med Odd Arne Hagen og Manuela Johansen. Mediumstudenter øver seg på kanalisering. Filosofi:  50/100,-
  Tir 14/11 Spirituell kveld Pamela Fornell, Laila Ranvik og Adelhe gir oss en spennende kveld med sitt mediumskap. Filosofi: Anne Grethe B. 50/100,-
  Tir 5/12 Spirituell kveld Camilia Johansen med fler gir oss en åndelig kveld med sine mediumskap. Filosofi: Helene 50/100,-

Se også i menyen til venstre for flere arrangementer utover våren i  'Aktiviteter Østfold" 

Vel møtt!  i 
Fra oss i NSF Østfold

Healingkurs i østfold - mars 2017

Diplomkurs i Healing i Østfold -Våren 2017  
Lyst til å vite mer om healing? Dette kurset kan være midt i blinken for deg som lurer på om du skal gjøre noe mer med egne evner eller bare ønsker å få bekreftet tankene dine. På dette kurset kan du lære mer om healing og hva det er. Så kanskje er dette kurset noe for deg?  Kurset starter 11 mars! Trykk her! 

Hva skjer utover høsten i Østfold?

Anita Helen Rasmussen Foredrag og seanse 8/12-2015
Anita Helen Rasmussen fra Jakten på den 6. sans vil snakke mediumskap og egne erfaringer. Deretter deretter holder hun en mediumdemonstrasjon.

Minikurs i mediumskap 3/11-2015
Vårt dyktige medium og lærer fra Oslo, Manuela Johansen vil holde et minikurs. Alle som vil kan delta og få et innblikk i hvordan det er å lære om mediumskap. Dette er for alle og stiller ingen krav til forkunnskaper. Inngang kr 50,-  for medlemmer og kr 100,- for andre inkluderer minikurs.

Rekordkveld med Tim Abbot 13 oktober 2015
Vi hadde en veldig hyggelig kveld med Tim Abbot og André Kirsebom. Tim fikk virkelig vist hvor viktig den menneskelige biten av mediumskapet betyr. Med sin kombinasjon av varme og humor fikk han alle til å slappe av og føle seg vel. André innledet med en jordnær og varm filosofi og bidro også med noen fine linker. Det var veldig moro at vi på en kveld med rekordoppmøte fikk vist oss fra vår beste side.
Tusen takk til alle som bidro.

Vel møtt!

Velkommen til høstsesongens første møte!

NSF Østfold ønsker velkommen til høstsesongens første møte i 2015. Vi får i høst besøk av både lokale og mer kjente medium til våre møter. Bl. a. Tim Abbot fra England! Denne høsten vil vi avholde 4 møter med oppstart 15 september.

Vi i NSF Østfold ønsker spesielt deg velkommen som aldri har vært hos oss og kanskje er litt nysjerrig på mediumskap og healing. Kom og møt oss, still spørsmål og opplev en åndelig kveld. Kanskje er det det nettopp du som får besøk! Følg også med på Facebooksidene til NSF Østfold og nettsidene her. Inngang er normalt Kr. 50/100,-  (Medlemmer/ikke-medlemmer) Enkelte kvelder forhøyet pris

Vel møtt!

Velkommen til årets første møte i 2015 med Gary Mannion

NSF Østfold ønsker velkommen til årets første møte i 2015. Og vi får besøk av verdenskjente Gary Mannion som vil demonstrere Kirurgisk Healing mandag 19 januar kl. 19. Dette blir en fantastisk kveld for å bli kjent med oss i Øsfold få en flott kveld. Gary vil også fortelle om evnene sine, hvordan det har vært for han å vokse opp med dem. Det vil bli demonstrasjon hvor enkelte fra publikum vil oppleve denne formen for healing. Gary er engelsk for de som ikke kjenner ham. Vi vil sørge for å oversette når det trengs. Følg med på Facebooksidene til NSF Østfold og nettsidene her. Inngang er Kr. 100/200,-  (Medlemmer/ikke-medlemmer)

Vel møtt til en spennende kveld! 

Velkommen til mediumkveld onsdag 12 november kl.1900

Denne kvelden får vi Mediumdemonstrasjoner av Manuela Johansen og Signe Sandvig.  Bli med på en spennende kveld. Manuela og Signe som besøker oss denne kvelden er kjent for sitt presise mediumskap. Det vil bli gitt individuelle healinger og readinger etter mediumdemonstrasjon. Så er du nysjerrig og lurer på hva dette er så ta turen denne kvelden. 

Vel møtt! 

Velkommen til mediumkveld onsdag 12 november kl.1900 (2)

Denne kvelden får vi Mediumdemonstrasjoner av Manuela Johansen og Signe Sandvig.  Bli med på en spennende kveld. Manuela og Signe som besøker oss denne kvelden er kjent for sitt presise mediumskap. Det vil bli gitt individuelle healinger og readinger etter mediumdemonstrasjon. Så er du nysjerrig og lurer på hva dette er så ta turen denne kvelden. 

Vel møtt! 

Sesongstart 3 september. Vel møtt!

Norsk Spiritualist Forening Østfold håper dere alle har hatt en fantastisk sommer. 
Vi gleder oss over en ny sesong med åndelig påfyll og starter høsten med healingkveld 3.september! 

Har du noen gang tenkt på at healing og mediumskap er to sider av samme sak? Vårt mål er å spre kunnskap og vise deg at også du kan gi healing. Derfor gir vi opplæring i noen enkle healingteknikker. Dette er for deg som aldri har prøvd, men er nysgjerrig på hvordan healing fungerer. 
Healing er ikke forbeholdt noen få utvalgte, alle kan lære det, du også. Bli med og la deg inspirere! Til slutt tilbyr vi gratis healing til alle som ønsker det, benytt sjansen til å få løst opp i problemstillinger eller rett og slett energipåfyll. Kvelden starter kl 19:00. Dørene er åpner kl 18:30.
Inngang kr 50,- for medlemmer av NSF og kr 100,- for øvrige. Dette er derimot intet krav for å komme inn, da vi ikke ønsker at økonomi skal hindre noen fra å møte opp.
Vi ønsker å skape et spirituelt felleskap, vekst og opplevelser
*Alle er hjertelig velkommen*

Velkommen til healingkveld tirsdag 13 mai kl.1900

Er du nysgjerrig på hva healing er? 
Nå har du en mulighet til å se og oppleve det selv.Vi arrangerer en kveld der alle kan oppleve healingens positive energier. Det blir healingdemonstrasjon fra senen og gratis individuell healing til alle som ønsker det. 

NSF Østfold ønsker at flest mulig skal få erfare den positive opplevelsen healing kan være. Tvilere er også hjertlig velkommen. Her er det stor takhøyde og rom for forskjellige meninger. Vi holder til ved Sarpsborg scene (tidligere Folkets Hus), inngang rett ved siden av hovedinngangen.Kveldens program starter 19:00 (dørene åpnes 18:30)
Filosofi ved Nina Flater, Meditasjon og healing fra senen ved Dag Jørgen Steen og Asbjørn Alveberg. Møt opp og bli med på loddtrekning av en gratis healingtime. Inngang kr 50 for medlemer av NSF og kr 100 for øvrige. Dette er derimot ikke et krav, da vi ikke ønsker at økonomi skal hindre noen fra å møte opp.
Velkommen!

NSF Østfold ønsker deg velkommen til mediumkveld tirsdag 8. April 2014, kl. 1900!

Velkommen til en ny åndelig kveld i regi av norsk spiritualist forening på Sarpsborg Scene.  Dørene åpnes kl. 18:30, og programmet starter kl. 19:00. 
Spirituell filosofi av Manuela Johansen. Medium på scenen er Manuela Johansen, Signe Sandvig og studentene Gro Holm og Elisabeth Hysvær. Bli med når vi formidler budskap fra kjente på den andre siden til publikum i salen.

Velkommen!

NSF Østfold ønsker deg velkommen til mediumkveld tirsdag 11. Februar 2014, kl. 1900!

11 februar blir det ny åndelig kveld i regi av norsk spiritualist forening på Sarpsborg scene.  Velkommen til en kveld med budskap fra åndeverden. Dørene åpnes kl. 18:30, og programmet starter kl. 19:00. Denne kvelden blir det spirituell filosofi og mediumdemonstrasjon. 
Filosofien holdes av Asbjørn Alveberg og mediumene som kanaliserer budskap fra åndeverden er Andre Kirsebom og Nina Flater. Mediumstudenter denne kvelden er Lise Lunde  Abrahamsen og Elisabeth Hysvær. 
Inngangspris for medlemmer av NSF 50 kr, ikke medlemmer 100 kr. 

Ønsker du å få en gratis husrens?
På denne mediumkvelden så  trekker vi en vinner på inngangsbilletten som får en gratis husrens. Kom da!

Vel møtt! 
Styret i NSF Østfold

Finn oss på Facebook