Dette skjer høsten 2017 i Bekkefaret Bydelshus


13. September - Spirituell kveld med foredrag
Vi får besøk av Audun Mykja !  Han vil fortelle om sin læring, sitt liv og hva han legger i healing Audun er kjent som en foregangsperson innenfor musikkterapi og ved å ta bruk alternative metoder for å gjøre kroppen frisk. Filosofi: Bodil 

1

8 Oktober - Spirituell kveld med healing.
Siv Østesen holder foredrag.  Filosfi: Bodil

8 November  - Spirituell kveld

Velkommen

Åndelig kveld 28 oktober

Velkommen til åndelig kveld onsdag 28 oktober 2015 kl. 18.00

Dette blir en spirituell kveld der vi har medium som skal kanalisere fra scenen. Det blir filosofi, et spennende foredrag og navnseremoni. Denne gang får vi besøk av medium Manuela Johansen fra Oslo, Anne Khan og Inger Lise Fosslund. Som skal formidle hilsen fra våre kjære fra den andre siden. Kanskje blir du en av de heldige som får en hilsen i Grete Lis Sandven skal holder foredrag om dyrekommunikasjon – hva forteller dyrene. Vi ønsker å skape et spirituelt felleskap, vekst og gode opplevelser.

Vi ser frem til en spennende kveld. Kvelden er åpen for alle, så ta gjerne med familie og venner. Inngangspenger: 100,­ kr / 50 kr,­ for medlemmer. 
Følg oss gjerne på facebook­siden vår under Norsk Spiritualist Forening avd. Stavanger.

Healing i Bekkefaret!

Velkommen til healingkveld i Bekkefaret Bydelshus onsdag 23. september kl.18:00
Denne kvelden får vi besøk av André Kirsebom. Han er leder av Norsk Spiritualistforening på landsbasis og prest i Spiritualistisk Trossamfunn. 
André Kirsebom vil holde filosofien samt gi healing på scenen.

Etter det vil dere som har møtt fram kunne få gratis healing av lokale healere. Siste del av møtet vil André Kirsebom holde et foredrag om ånder i hus og husrens. Kirsebom er i tillegg forfatter, han har skrevet bok om Mediumskap og klarsyn og en ny bok om healing. Han er kunnskapsrik og vi ser fram til en innholdsrik og spennende kveld. 
Da ønsker vi dere velkommen.

Kvelden er åpen for alle, så ta gjerne med en venn.

Høsten 2015 i Stavanger

Nå går det mot slutten av sommerferien for de fleste og vi i NSF avd. Stavanger har et spennende halvår foran oss. Vi har planlagt 4 møter på Bekkefaret Bydelshus nå i høst. Første møte er 2 september, da får vi storfint besøk fra Oslo. Manuela Johansen og Hege Heia kommer. De skal ha ansvaret for første del av møtet. Hege skal holde filosofien og Manuela skal kanalisere. Kanskje blir du en av de heldige som får en hilsen fra en av dine kjære på den andre siden. 
Etterpå vil de informere om Norsk Spiritualistisk Trossamfunn (NST). Det vil bli mulighet til å stille spørsmål, så er det noe du lurer på om Trossamfunnet, så har du mulighet nå til å få svar. 

I siste del av møtet skal Susanne Falch holde foredraget: Tid for sjelen med mindfullness og Qigong. Vi er heldige som har fått Susanne Falch til oss. Hun er en ettertraktet foredragsholder og har lang erfaring som kursholder. Se 
www.livsenergi.info  

Vi ønsker alle velkommen til møtene på Bekkefaret Bydelshus. Under linken Aktiviteter her på siden, kan du se hele programmet for høsten. Alle møtene starter kl.18.00.

Følg oss på facebook-siden vår under Norsk Spiritualist Forening avd. Stavanger. Da holder du deg oppdatert hva som skjer i foreningen her.

Våren 2015 i Stavangerområdet

NSF avdeling Stavanger ønsker alle velkommen til vårens møter i 2015. Den 28 januar har vi vårt første møte. Vi vil utover våren ha et spennende program med foredrag og demonstrasjoner. Se vårprogrammet her! 

Høsten 2014 i Stavangerområdet

Mediumkveld i Bekkefaret Bydelshus onsdag 19. november kl.18.00
Denne gangen får vi besøk av Manuela Johansen. Hun har i flere år arbeidet som medium og healer i Oslo og holder for tiden på med utdannelse til prest i Norsk SpiritualistiskTrossamfunn. Onsdag 19. november skal hun delta her i Stavanger på mediumkvelden. Det er noe vi gleder oss veldig til. Hun skal ha filosofi og kanalisere fra plattformen sammen med de lokale medium Inger Lise Fosslund og Anne Khan.Vi ser fram til en fantastisk kveld der mange kan få en hilsen fra en av sine kjære som er gått over på den andre siden. Ta gjerne med en venn og møt opp! 
VELKOMMEN

AlTERNATIVMESSEN 2014
Norsk Spiritualist Foreing fikk en hyggelig omtale i RA etter alternativmessen i Stavanger 27 og 28 septemer 2014. Klikk på linkene under som er dokumenter i PDF -format for visning. Åpnes i nytt vindu.

RAvis artikkel del1  RAvis artikkel del 2

Velkommen til mediumkveld ons 17 sept 2014

NSF Stavanger ønsker deg velkommen til mediumkveld onsdag 17.sept. kl 18:00 
Sted: Bekkefaret Bydelshus 
Velkommen til en ny spirituell kveld her i Stavanger. Denne gangen får vi besøk av Anne Fehn fra Oslo. Hun har lang erfaring som medium og har besøkt foreningen tidligere. Det er med stor glede vi tar imot henne igjen. Anne Fehn vil holde filosofien og formidle budskap fra åndeverden. Etterpå vil det bli kanalisere fra plattformen ved Anne Fehn og Inger Lise Fosslund. Vi ser fram til en spennende kveld. Møt opp du også og ta del i et godt fellesskap. Kanskje blir det du som får en hilsen fra åndeverden denne kvelden. Inngangspenger er kr 50 for medl. og kr 100 for ikke-medlemmer.

NSF på alternativ -messa i Stavanger

Vi var representert på messa på Folkets Hus 27. – 29. september. Standen kunne tilby readinger og healing, men vel så viktig var informasjonsarbeidet. Avdelingen er jo ny av året, og mange av de besøkende ble gledelig overrasket over å finne en lokal avdeling av NSF/NSFH/NST i byen. De månedlige samlingene på Bekkefaret bydelshus ble promotert hele helgen igjennom.

Standen var bemannet med Liv Vihovde (healing), Inger-Lise Larsen (readinger) og Grete Plener (informasjon og innmeldinger). På søndag dukket også Kjell Lyseng opp, og han hentet ivrig inn klienter til healing. Fra Oslo-kontoret stilte Signe Sandvig. Inger Lise Larsen

Vi gjorde oss nyttige erfaringer, og målet for neste messe er bedre plassering og litt tettere bemanning.Takk til alle for flott innsats, og takk til alle som besøkte oss på standen.

NSF STAVANGER INFO

NSF Stavanger ble stiftet den 15. mai 2013. Stavanger er dermed den tredje lokalavdelingen av NSF. I ledelsen sitter Thomas Rimmereid, medium 15mai2013NYLinn H. Jansen (leder), Merethe Jensen, Mary Høvring og Marianne Aske Rørheim.
Avdelingen hadde sin andre mediumkveld på stiftelsesdagen, og rundt 40 mennesker hadde funnet veien til Bekkefaret bydelshus, der det ble en fin og stemningsfull kveld. 
Det lokale mediumet Bjørg Eva Hamre. (lengst til høyre på bilde øverst) kanaliserte fra plattform sammen med André Kirsebom og Signe Sandvig fra Oslo. 
Ledelsen ønsker å ha fire samlinger i bydelshuset i løpet av høsthalvåret, to healingkvelder den 21. august og 2. oktober og to mediumkvelder den 4. september og 6. november.

Bildet under viser alle de gode hjelperene fra venstre: Anne Kahn, Signe Sandvig, Marianne Aske Rørheim, Merethe Jensen og Thomas Rimmereid.
Foran: Linn H. Jansen. Mary Høvring var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Vi ønsker de alle lykke til med arbeidet!


Hjelpere i Stavanger 15. mai 2013

 

Finn oss på Facebook