Om avdeling Rogaland

 

Om avdelingen Rogaland,

Vi i Rogaland har eksistert nå i 4 år, og vi har samlingene våre i storsalen i Bekkefaret bydelshus. Vi starter året 2018 fra januar med samlinger en torsdag pr mnd ut mai, og fra august og ut november. Nytt i år er at vi inviterer til en meditasjon i begynnelsen av desember, sånn for å klargjøre oss til «julestria». Vi vil avslutte for sommeren også med en meditasjon i begynnelsen av juni neste år.

Vi prøver å få til spennende sesonger med forskjellige foredrag fra kjente og mindre kjente aktører, lokale og lånte. Vi har kanaliseringer fra scenen og healere som demonstrerer og tilbyr gratis healing på healingkveldene. Vi har annenhver gang healing og mediumkveld, og noen ganger en kombinasjon. Det kommer an på foredragsholder og annet besøk.

Vi ser nå på muligheten til å utvide våre samlinger til Jæren og vil prøve ut både Klepp og Bryne innimellom samlingene i Stavanger. Så får vi se hvordan det stabiliserer seg. Det blir spennende.
Nyheter om utvidelse kommer så snart det er i boks. I mellomtiden ønsker vi velkommen de torsdagene vi har i Bekkefaret.

 

 

 

 Kontakt for Stavanger

Ledelsen i Avdeling Stavanger består av:
Bodil Sæther (leder og kontaktperson) e-mail: medium.bodil@gmail.com  Tlf: 913 49 463
Erwin Geiss
Thomas Rimmereid

Avdelingen leder både NST, NSF og NSFH lokalt.