noenfr

Om avdeling Rogaland

 

Om avdelingen Rogaland,

Vi i Rogaland har eksistert nå i 5 år, og vi har samlingene våre i storsalen i Bekkefaret bydelshus. Vi starter året 2018 fra januar med samlinger en torsdag pr måned ut juni, og fra august og ut desember.

Nytt i år er at vi inviterer til spirituelle kvelder på 1900 huset på Bryne. Vi ser på dette som en mulighet til å utvide våre samlinger til Jæren og vil prøve ut både Klepp og Bryne innimellom samlingene i Stavanger. Så får vi se hvordan det stabiliserer seg. Det blir spennende. Vi skal også ha spirituell workshop første mandag hver måned og spirituell samtalesirkel hver tredje tirsdag, hver måned, på Stavanger Terapisenter. 

Kveldene på Bryne har utgått etter sommeren da vi ser at vi er avhengige av å få flere inn i styret for å kunne ta ansvar for å organisere kveldene der. Men vi jobber med rekruttering og kommer sterkere tilbake.

Vi prøver å få til spennende sesonger med forskjellige foredrag fra kjente og mindre kjente aktører, lokale og lånte fra både Norge og utlandet. Vi har kanaliseringer fra scenen og healere som demonstrerer og tilbyr gratis healing på kveldene. Vi har valgt å kalle flere av kveldene våre spirituell kveld fordi vi ønsker å kombinere healing og mediumskap. Det kommer an på foredragsholder og annet besøk som er til stede.


Vi ønsker alle medlemmer og gjester hjertelig velkommen til samlingene våre.

 

 

 

 Kontakt for Stavanger

Ledelsen i Avdeling Stavanger består av:
Bodil Sæther (leder og kontaktperson) e-mail: medium.bodil@gmail.com  Tlf: 476 21 399
Cecilie Bærheim
Thomas Rimmereid

Avdelingen leder både NST, NSF og NSFH lokalt.