Mediumsirkler i regi av NSFM våren 2015

Vårt populære tilbud om mediumsirkler på Unity til våre medlemmer fortsetter på mandager fra kl. 18.00 - 21.00 på rom 414. Dette er en arena som du som medium har mulighet til å treffe og jobbe med likesinnede. Her har du en fantastisk mulighet til å forbedre deg som medium ved å være med på og selv påvirke hvilke aspekter av mentalt mediumskap din egen utviklig trenger.

Vårens datoer er føgende: mandag 12. januar, 9. februar, 9. mars, 20. april, 11. mai og 1. juni. Prisen pr. pers. vil også i år være kr. 110,-

Adressen er fortsatt; Møllergaten 23 ( ved Youngstorget ) 0179 Oslo

Dette er en lukket mediumsirkel for medium i NSF/NSFM. Alle mediumsirklene blir annonsert på faacebook under gruppen spirituell. For påmelding eller mer informasjon, ta kontakt med Turid Kalseth på e-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

To nye medlemmer i ledelsen i NSFM

Vi ønsker velkommen til Odd Arne Hagen og Ole Holter som er nye medlemmer i ledelsen i NSFM. De overtar etter Anita O.J.Strand og Maria Meisfjord som gir stafettpinnen videre. Vi takker damene for godt utført arbeid og ønsker dem lykke til videre.
Bilde av NSFMs nye leder Odd Arne Hagen til venstre og Ole Holter til høyre.

                 1375Odd Arne                                   Ole Holter

Kr 2500,- fra NSFM-sirkelen til eget bygg

Vår månedlige mediumsirkel på Unity har båret et lite overskudd. Vi takker alle medium som har deltatt på disse mandagskveldene.
Dere har bidratt til at vi nå kan overføre kr. 2500,-  til kontoen for eget bygg i NST/NSF.
Vi har vedtatt i NSFM at et eventuelt overskudd av vår virksomhet skal gå til dette formålet.
Så alle NSFM`s medlemmer er hjertelig velkommen til å møte opp og trene i uformelle omgivelser også i kommende halvår. Se under for vårens datoer.

 

Vellykket felleskveld på Bolteløkka 27.november

Rundt 60 interesserte publikummere møtte opp til felleskvelden onsdag, det siste arrangementet på denne siden av nyttår. Kvelden startet med den engelske sangeren Sybil og hennes pianist Ira. Den vakre minikonserten ble avsluttet med Edelweiss som allsang. Andrè Kirsebom holdt deretter en stemningsfull filosofi om julen, og hva den betyr for han som spiritualist.
Healerne Turid Dahlen Thofte og Dag J. Steen tok fram to personer fra salen til healing og de to personene kunne etterpå fortelle om stor bedring i plagene. Mens healerne lot kreftene virke, kanaliserte mediumene Ida Nygaard og Anita Adele Leyha åndeverdenen til fire mottakere i salen.
Så var det resten av publikums tur. 5 mediumstudenter ga gratis 10 minutters kanaliseringer til i alt 20 personer. Stor takk til Torunn Sjølie, Camilla Johansen, Ole Holter, Siw Göransson og Marie Louise som tok utfordringen og ga et viktig bidrag denne kvelden. Samtidig stilte en rekke healere opp og ga healing til de som ønsket det. Flott innsats!
Denne gangen var det også loddsalg og trekning. Stor takk til alle som kjøpte lodd, og alle som ga gevinster til foreningen. Og sist, men ikke minst: Stor takk til Turid Dahlen Thofte og Anita O.J.Strand, som på hver sin måte var ansvarlig for arrangementet.
Takk for i år, og vel møtt igjen til healingkveld onsdag 8. januar 2014.

 Signe Sandvig                                                                  

 

 

Nytt sertifisert medium

Onsdag den 13. november 2013 på Bolteløkka i Oslo fikk NSFM nok et sertifisert medium. Laila Ranvik fra Hønsfoss ble årets fjerde sertifiserte medium i vår forening. Vi gratulerer! (bilde kommer senere)

Tre nye sertifiserte medium

Tre nye sertifiseringer på en uke! Den 4. mai var Nina - Merete Flater (bildet under) oppe til plattformseksamen på Hygga i Østfold og 8. mai var to studenter, Maria Meisfjord og Beate Schølberg oppe til samme prøve på Bolteløkka. Alle skulle kanalisere to ulike besøk fra åndeverdenen på 15 minutter. Det var seks heldige personer denne uken som kunne kjenne igjen sine kjære gjennom mediumene, og de fikk alle gode beskjeder. De tre studentene bestod med glans! Bildet til høyre er fra Boltelløkka og det er Maria Meisfjord (til venstre) og Beate Schjølberg. 

Alle tre har bak seg en teorieksamen og to halvtimes 1-til-1 kanaliseringer med sensor til stede. De har også gjennomført og bestått en halvtimes telefonkanalisering, som hører med til sertifiseringsprøvene. Vi gratulerer alle tre med godt bestått plattformeksamen og som sertifiserte medium i NSF!

  

Kurs i regi av NSF i mediumskap; klarsyn og kanalisering

Kveldskurs i mentalt mediumskap; klarsyn og kanalisering i regi av NSF. 
Et av formålene til foreningen er å holde messer med demonstrasjoner av mediumskap. I den forbindelse vil vi bruke både kjente medium som besøker oss, og medium som vi utdanner selv. Vi holder kurs på tre nivåer med klarsyn og kanalisering, fra nybegynnerkurs til avansert.

Alle mediumkurs i regi av NSF bygger på moderne spiritualitet og erfaring fra den engelske spiritualiteten. Storbritannia har i dag over 1000 spirituelle kirker hvor det hver uke er jobbes med dette. De ligger fremst i verden på moderne spiritualitet og mentalt og fysisk mediumskap.

Gjennom å ta flere kurs vil du kunne bygge opp en utdannelse innen mediumskap, klarsyn og kanalisering. NSF har et tre-trinnskurs i mediumskap og vi tilbyr godkjenningsprøver for å bli sertifisert medium i NSF- Norsk Spiritualist Forening. Vi sertifiserer også prester innen NST- Norsk Spiritualistisk Trossamfunn. 

Trinn 1: Grunnkurs i mentalt mediumskap. Dette er et kurs i klarsyn og kanalisering som passer for nybegynnere, de som kan litt og for de som har interesse for og/eller har hatt ”overnaturlige” opplevelser som de ønsker å lære mer om. 

Trinn 2: Videregående kurs i mentalt mediumskap. Dette er et kurs for de som har nødvendige forkunnskaper om klarsyn og kanalisering, har erfaring i å kanalisere og ønsker å utvikle seg videre innen mediumskap. 

Trinn 3: Avansert kurs i mentalt mediumskap. Dette er et kurs for de som ønsker å utvikle sine potensialer innenfor mediumskap, lære mer om mediumskap, eller utdanne seg som medium ved å ta sertifisreringsprøver innen NSF og bli sertifiserte medium.

For nærmere informasjon om det enkelte kurstrinn, se i toppmenyen under kurs.

 

 

SERTIFISERING - HVA ER DET?

Vi i NSFM som er en avdeling innenfor NSF, tilbyr sertifisering for alle medium både innenfor og utenfor foreningen. Sertifiseringen er tuftet på prinsippene fra The Arthur Findlay College i England, som har lang tradisjon for å utvikle medium.

Det å sertifisere seg, gjør at man har en trygghet for seg selv og sitt eget mediumskap. Det er også en trygghet for våre klienter.

For å bli sertifisert skal man gjennom flere prøver for å bevise sitt mediumskap. Det er to muligheter å bli sertifisert som medium i NSF. En sertifisering for privat kanalisering og en som i tillegg er for plattformarbeid.Se sertifisering av medium

Høres dette interessant ut for deg, så ta kontakt med en av oss. Se under kontakt oss i menyen til venstre.

Finn oss på Facebook