nsf forside

Velkommen til nettsiden for Norsk Spiritualist Forening, Norsk Spiritualistisk Trossamfunn og Norsk Spiritualist Forening Healerforbund

Velkommen til nettsiden for 
 

Norsk Spiritualist Forening

Norsk Spiritualistisk Trossamfunn


Norsk Spiritualist Forening Healerforbund

NST og NSF på TV

NST var på TV2 hjelper deg. For mer informasjon om dette.
Trykk her for mer informasjon.

Kommentar til Normal Galskap, åndenes makt. Kl 21.40
onsdag 7. November på NRK 1

Vi takker Are Osen og team for et godt laget program. Are er en skeptiker og det skal han være, noe programmet bærer preg av. Likevel har de fått frem at det også er saker som Are ikke kunne forklare og som indikerer et autentisk mediumskap i de klipp som de tok hos i NST. Dette både fra våre åndelige kveld og fra readinger. Både Manuela Johansen og Tim Abbott fikk skryt i programmet. Ares sitting med Manuela gikk ikke helt godt. Ikke alle sittinger går helt bra. Det kan skje alle medium og det kan spesielt skje når man er under press og filmes. Vi har full tiltro til Manuela og vet at i mer enn 9 av 10 kanalis eringer er hun blant de beste i Norge.

Vitenskapelig Prosjekt:
Ares besøk hos oss, har gjort at vi ser at det trengs flere gode bevis for vårt mediumskap. På grunn av dette har vi derfor besluttet å starte et vitenskapelig prosjekt for å bevise mentalt mediumskap i Norge. Vi har allerede jobbet en stund med å få dette på plass og håper å få startet selve undersøkelsene det i januar 2013. Til dette trenger vi flere som har erfaring fra forskning. Kjenner du noen som kan tenke seg å være med så er det fint om du tipser dem om prosjektet. Vi trenger også åpne skeptikere .

Vi vil også opplyse om at NST er med på Megafon på NRK 3 kl 19.00 på torsdag 8. November