noenfr

Kommende møter i Østfold

Siste fra Østfold

Utvidet mediumkveld 6. november OBS vi begynner 18.30
Vi får besøk av Camillo Løken som holder foredraget ”Bli bevisst din livsoppgave”. Deretter får vi en filosofi og mediumdemonstrasjon fra senen, også kalt plattform. Vi har ett sertifisert medium lånt inn fra Oslo,  ett lokalt medium, samt et lokalt medium som er under opplæring.

Her har du en unik sjanse til å se en spennende mediumdemonstrasjon. Kanskje er du bare nysgjerrig, stikk innom da vel! Takhøyden er stor og du er hjertelig velkommen.

NB! Åndelig juleforberedelse 4. Des. Mediumdemonstrasjon og healing. Program kommer. Se aktiviteter. 

Healingkveld 9. oktober
Vi har gjennomført healingkveld på Hygga. Det var god stemning i salen og mange benyttet seg av gratis healing når demonstrasjonen var over.

Workshop og boklansering 18. september
Forfatter og medium André Kirsebom ga en spennende innføring i noen grunnleggende prinsipper for mediumskap. Deretter fikk alle prøve ut sine evner som medium og oppleve utfordringen og gleden det er å kommunisere med åndeverdenen.

Mediumkveld på Hygga 4. september
Vi startet høsten med en mediumkveld i våre lokaler på Hygga i Sarpsborg. Det var godt oppmøte og god stemning. Vi retter en stor takk til mediumene, Signe Sandvig og André Kirsebom, som kom langveisfra og ga publikum en uforglemmelig åndelig opplevelse. Det er moro å se at Østfold også har egne medium. Vår drøm om å skape et positivt spirituelt miljø og inspirere til utvikling har gått i oppfyllelse. Dette er vi stolte av og det kunne aldri ha skjedd uten det gode teamwork som ligger bak.