Kommende møter i Trøndelag

Avdeling Trøndelag

 

Vi er en helt splitter ny avdeling i Norge med base i Levanger. Startskuddet gikk 30. august 2017 og vi planlegger å ha åndelig møte ca én gang per måned. Det blir møter med healing, mediumskap og spennende foredrag. Etter hvert vil vi prøve å ha møter fra Trondheim i sør til Grong i nord. Inngang: 50,- for medlemmer av NST/NSF og 100,- for ikke-medlemmer.

I tillegg skal vi ha samtalesirkler mellom hvert møte der vi skaper et miljø for den gode samtale. Det finnes også rom for ulike temakvelder hvis det skulle være interesse for dette. Vi vil skape et sted som det skal være godt å komme til. Samtalen er for oss et veldig viktig aspekt av det å være spirituell og vi vil gjennom samtalene utvikle både vår spiritualitet og utvikle oss som mennesker. Inngang: 50 kr inkludert kaffe/te og noe å bite i.

Ved å søke på "Norsk Spiritualistisk Trossamfunn - Avdeling Trøndelag" på Facebook finner du siden vår og kan der se

når neste arrangement er. Du kan også finne denne informasjon under aktiviteter på denne nettsiden.

Innebygd bilde 1

Vi som har startet denne avdelingen er Hege Heia-Gideonsen og Magne Heia-Gideonsen. Hege er den første spiritualistiske presten som er utdannet og ordinert i Norge. Magne er spiritualistisk prestestudent. Begge er spirituelle healere og brennende opptatt av livet som spiritualist og hvordan spiritualismen kan hjelpe oss i hverdagen.

Innebygd bilde 2

 

 

Kontakt for Trøndelag

Ledelsen i Avdeling Trøndelag består av:
Leder Hege Heia 90953982 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web/FB Magne Karlsen 41305573 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Avdelingen leder både NST, NSF og NSFH lokalt.