noenfr

Om avdeling Trøndelag

 

Vi er en helt splitter ny avdeling i Norge med base i Levanger. Startskuddet gikk 30. august 2017 og vi  planlegger å ha åndelig møte ca én gang per måned. Det blir møter med healing, mediumskap og spennende foredrag. Etterhvert vil vi prøve å ha møter fra Trondheim i sør til Grong i nord. Inngang: 50,- for medlemmer av NST/NSF  og 100,- for ikke-medlemmer.

 I tillegg skal vi ha samtalesirkler mellom hvert møte der vi skaper et miljø for den gode samtale. Det finnes også rom for ulike temakvelder hvis det skulle være interesse for dette. Vi vil skape et sted som det skal være godt å komme til. Samtalen er for oss et veldig viktig aspekt av det å være spirituell og vi vil gjennom samtalene utvikle både vår spiritualitet og utvikle oss som mennesker. Inngang: 50 kr inkludert kaffe/te og noe å bite i.

 Ved å søke på "Norsk Spiritualistisk Trossamfunn - Avdeling Trøndelag" på Facebook finner du siden vår og kan der se

 når neste arrangement er. Du kan også finne denne informasjon under aktivieter på denne nettsiden.

Innebygd bilde 1

 Vi som har startet denne avdelingen er Hege Heia-Gideonsen og Magne Heia-Gideonsen. Hege er den første spiritualistiske presten som er utdannet og ordinert i Norge. Magne er spiritualistisk prestestudent. Begge er spirituelle healere og brennende opptatt av livet som spiritualist og hvordan spiritualismen kan hjelpe oss i hverdagen.

 Innebygd bilde 2

 

 

 Kontakt for Trøndelag

Ledelsen i Avdeling Trøndelag består av:
Leder       Hege Heia                 90953982            hegeheia@gmail.com
Web/FB  Magne Karlsen        41305573             magnegunvald@gmail.com

Avdelingen leder både NST, NSF og NSFH lokalt.