Om avdeling Oslo

Oslo var den første avdelingen vi hadde i NSF, NST og NSH
Avdelingen var den kjernen som ble startet i 2007 da vi etablerte oss. I 2018 fikk vi kjøpt vårt nye lokale som heter Det Spirituelle Hjem på Hoff i Oslo. I dag er det den eneste avdeling som har ukentlige møter. Vi har åpent fra starten av januar og ut mai. Så åpner vi igjen medio august og holder åpent ut november. Sommer og desember tar vi fri fra kvelder. Mange har annet å gjøre på denne tiden og derfor har vi lukket.

Vi har mange forskjellige kvelder og arrangementer. Mediumkvelder, healingkvelder, gratis healing på dagtid og studentkvelder. Noen ganger har vi foredrag med forskjellige tema som bør være interessant for spirituelle mennesker. Se mer om dette under aktiviteter i Oslo
Om du aldri har vært her før er du hjertelig velkommen. Det er bare å møte opp.
Se mer informasjon på startsiden vår der det står mer om de enkelte arrangementer.

Har du spørsmål eller ønsker å være med å arrangere spirituelle kvelder f.eks, så ta kontakt med oss på e-post mailDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Vel møtt!

 

Kontakt for Oslo

Ledelsen i Avdeling Oslo består av:

Leder Trossamfunn og Forening André Kirsebom 90122280 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Leder NSH Healerforbund Hilde Lystad  45272787 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.