noenfr

Kommende møter i Rogaland

Om avdeling Rogaland

 

Om avdelingen Rogaland,

Vi i Rogaland har eksistert nå i 6 år, og vi har samlingene våre i storsalen i Bekkefaret bydelshus. Vi starter året 2019 fra januar med samlinger tilbake til onsdager på Bekkefaret bydelshus, men torsdager på 1900 Huset på Bryne.

 Vi ser på det som en mulighet til å nå ut til flere ved å ha samlinger både i Stavanger og på Bryne. Det er lett adkomst med tog til 1900 Huset, og det er ikke lengre fra Stavanger til Bryne enn det er fra Bryne til Stavanger. I 2018 prøvde vi ut Bryne innimellom samlingene i Stavanger, men ser at det blir for mye. Skal det administreres må vi ha flere dedikerte personer i styret som kan ta ansvar for det. Vi får se hvordan det stabiliserer seg. Det blir spennende.

Vi ser at det er variert fremmøte på spirituell workshop første mandag hver måned og spirituell samtalesirkel hver tredje tirsdag, på Stavanger Terapisenter, men det fortsetter vi med fremover. Alle er velkomne til disse kveldene, og de er gratis.

Vi prøver å få til spennende sesonger med forskjellige foredrag fra kjente og mindre kjente aktører, lokale og lånte fra både Norge og utlandet. Vi har kanaliseringer fra scenen og healere som demonstrerer og tilbyr gratis healing på kveldene.

Vi har valgt å kalle flere av kveldene våre spirituell kveld fordi vi ønsker å kombinere healing og mediumskap. Det kommer an på foredragsholder og annet besøk som er til stede.


Vi ønsker alle medlemmer og gjester hjertelig velkommen til samlingene våre.

 

 

 

 Kontakt for Stavanger

Ledelsen i Avdeling Stavanger består av:
Bodil Sæther (leder og kontaktperson) e-mail: bodil.saether@gmail.com  Tlf: 476 21 399
Cecilie Bærheim
Thomas Rimmereid

Avdelingen leder både NST, NSF og NSFH lokalt.

 

 

 

 

Dette skjer våren 2019 i Bekkefaret Bydelshus og på 1900 Huset på Bryne

Vi har ikke fått programmet på plass for 2019 ennå, men dato og sted er klare. OBS: legg merke til at samlingene våre er på onsdager i Stavanger og på torsdager på Bryne

 

23.januar blir det spirituell kveld på Bekkefaret bydelshus.  

21.februar blir det spirituell kveld på 1900 Huset på Bryne. 

20.mars er det spirituell kveld på Bekkefaret bydelshus

17.april er midt i påskeuka, men vi har allikevel en spirituell kveld på Bekkefaret bydelshus for alle de som ikke reiser på påskeferie.

23.mai er det spirituellkveld på 1900 Huset på Bryne. 

 

Velkommen både medlemmer og andre.

 

Høsten planlegges med disse datoene: Obs: legg merke til at samlingene er på onsdager i Stavanger og torsdager på Bryne.

 

21. august er det spirituell kveld på Bekkefaret bydelshus.

19. september er det spirituell kveld på 1900 Huset på Bryne.

23. oktober er det spirituell kveld på Bekkefaret bydelshus

21. november er det spirituell kveld på 1900 Huset på Bryne

 

Spirituell kveld 13. desember 2018

Velkommen til åndelig kveld onsdag 13. desember 2018 kl. 18.00

Denne kvelden får vi spiritualist prest Andrè Kirsebom på besøk, og det vil bli en kombinert medium og healing kveld.

Andrè, Anne Khan og Bodil Sæther er medium som skal kanalisere fra scenen. Det blir filosofi, og det blir healing i salen som avslutning på kvelden.
Vi ser frem til en spennende kveld. Kvelden er åpen for alle, så ta gjerne med familie og venner. Inngangspenger: 100,­ kr / 50 kr,­ for medlemmer. 
Følg oss gjerne på facebook­siden vår under Norsk Spiritualist Forening avd. Stavanger.

Høsten 2015 i Stavanger

Nå går det mot slutten av sommerferien for de fleste og vi i NSF avd. Stavanger har et spennende halvår foran oss. Vi har planlagt 4 møter på Bekkefaret Bydelshus nå i høst. Første møte er 2 september, da får vi storfint besøk fra Oslo. Manuela Johansen og Hege Heia kommer. De skal ha ansvaret for første del av møtet. Hege skal holde filosofien og Manuela skal kanalisere. Kanskje blir du en av de heldige som får en hilsen fra en av dine kjære på den andre siden. 
Etterpå vil de informere om Norsk Spiritualistisk Trossamfunn (NST). Det vil bli mulighet til å stille spørsmål, så er det noe du lurer på om Trossamfunnet, så har du mulighet nå til å få svar. 

I siste del av møtet skal Susanne Falch holde foredraget: Tid for sjelen med mindfullness og Qigong. Vi er heldige som har fått Susanne Falch til oss. Hun er en ettertraktet foredragsholder og har lang erfaring som kursholder. Se 
www.livsenergi.info  

Vi ønsker alle velkommen til møtene på Bekkefaret Bydelshus. Under linken Aktiviteter her på siden, kan du se hele programmet for høsten. Alle møtene starter kl.18.00.

Følg oss på facebook-siden vår under Norsk Spiritualist Forening avd. Stavanger. Da holder du deg oppdatert hva som skjer i foreningen her.

Våren 2015 i Stavangerområdet

NSF avdeling Stavanger ønsker alle velkommen til vårens møter i 2015. Den 28 januar har vi vårt første møte. Vi vil utover våren ha et spennende program med foredrag og demonstrasjoner. Se vårprogrammet her! 

Høsten 2014 i Stavangerområdet

Mediumkveld i Bekkefaret Bydelshus onsdag 19. november kl.18.00
Denne gangen får vi besøk av Manuela Johansen. Hun har i flere år arbeidet som medium og healer i Oslo og holder for tiden på med utdannelse til prest i Norsk SpiritualistiskTrossamfunn. Onsdag 19. november skal hun delta her i Stavanger på mediumkvelden. Det er noe vi gleder oss veldig til. Hun skal ha filosofi og kanalisere fra plattformen sammen med de lokale medium Inger Lise Fosslund og Anne Khan.Vi ser fram til en fantastisk kveld der mange kan få en hilsen fra en av sine kjære som er gått over på den andre siden. Ta gjerne med en venn og møt opp! 
VELKOMMEN

AlTERNATIVMESSEN 2014
Norsk Spiritualist Foreing fikk en hyggelig omtale i RA etter alternativmessen i Stavanger 27 og 28 septemer 2014. Klikk på linkene under som er dokumenter i PDF -format for visning. Åpnes i nytt vindu.

RAvis artikkel del1  RAvis artikkel del 2

NSF på alternativ -messa i Stavanger

Vi var representert på messa på Folkets Hus 27. – 29. september. Standen kunne tilby readinger og healing, men vel så viktig var informasjonsarbeidet. Avdelingen er jo ny av året, og mange av de besøkende ble gledelig overrasket over å finne en lokal avdeling av NSF/NSFH/NST i byen. De månedlige samlingene på Bekkefaret bydelshus ble promotert hele helgen igjennom.

Standen var bemannet med Liv Vihovde (healing), Inger-Lise Larsen (readinger) og Grete Plener (informasjon og innmeldinger). På søndag dukket også Kjell Lyseng opp, og han hentet ivrig inn klienter til healing. Fra Oslo-kontoret stilte Signe Sandvig. Inger Lise Larsen

Vi gjorde oss nyttige erfaringer, og målet for neste messe er bedre plassering og litt tettere bemanning.Takk til alle for flott innsats, og takk til alle som besøkte oss på standen.

NSF STAVANGER INFO

NSF Stavanger ble stiftet den 15. mai 2013. Stavanger er dermed den tredje lokalavdelingen av NSF. I ledelsen sitter Thomas Rimmereid, medium 15mai2013NYLinn H. Jansen (leder), Merethe Jensen, Mary Høvring og Marianne Aske Rørheim.
Avdelingen hadde sin andre mediumkveld på stiftelsesdagen, og rundt 40 mennesker hadde funnet veien til Bekkefaret bydelshus, der det ble en fin og stemningsfull kveld. 
Det lokale mediumet Bjørg Eva Hamre. (lengst til høyre på bilde øverst) kanaliserte fra plattform sammen med André Kirsebom og Signe Sandvig fra Oslo. 
Ledelsen ønsker å ha fire samlinger i bydelshuset i løpet av høsthalvåret, to healingkvelder den 21. august og 2. oktober og to mediumkvelder den 4. september og 6. november.

Bildet under viser alle de gode hjelperene fra venstre: Anne Kahn, Signe Sandvig, Marianne Aske Rørheim, Merethe Jensen og Thomas Rimmereid.
Foran: Linn H. Jansen. Mary Høvring var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Vi ønsker de alle lykke til med arbeidet!


Hjelpere i Stavanger 15. mai 2013