noenfr

Kommende møter i Rogaland

Høsten 2015 i Stavanger

Nå går det mot slutten av sommerferien for de fleste og vi i NSF avd. Stavanger har et spennende halvår foran oss. Vi har planlagt 4 møter på Bekkefaret Bydelshus nå i høst. Første møte er 2 september, da får vi storfint besøk fra Oslo. Manuela Johansen og Hege Heia kommer. De skal ha ansvaret for første del av møtet. Hege skal holde filosofien og Manuela skal kanalisere. Kanskje blir du en av de heldige som får en hilsen fra en av dine kjære på den andre siden. 
Etterpå vil de informere om Norsk Spiritualistisk Trossamfunn (NST). Det vil bli mulighet til å stille spørsmål, så er det noe du lurer på om Trossamfunnet, så har du mulighet nå til å få svar. 

I siste del av møtet skal Susanne Falch holde foredraget: Tid for sjelen med mindfullness og Qigong. Vi er heldige som har fått Susanne Falch til oss. Hun er en ettertraktet foredragsholder og har lang erfaring som kursholder. Se 
www.livsenergi.info  

Vi ønsker alle velkommen til møtene på Bekkefaret Bydelshus. Under linken Aktiviteter her på siden, kan du se hele programmet for høsten. Alle møtene starter kl.18.00.

Følg oss på facebook-siden vår under Norsk Spiritualist Forening avd. Stavanger. Da holder du deg oppdatert hva som skjer i foreningen her.