Kommende kurs og møter i Rogaland

Avdeling Rogaland

 

 

Om avdeling Rogaland

Vi i Rogaland har eksistert nå i 6 år, og vi har samlingene våre i storsalen i Bekkefaret bydelshus. Vi starter året 2020 fra januar med samlinger tilbake til onsdager på Bekkefaret bydelshus, men torsdager på 1900 Huset på Bryne.

 Vi ser på det som en mulighet til å nå ut til flere ved å ha samlinger både i Stavanger og på Bryne. Det er lett adkomst med tog til 1900 Huset, og det er ikke lengre fra Stavanger til Bryne enn det er fra Bryne til Stavanger. 

Vi ser at det er variert fremmøte på spirituell workshop første mandag hver måned og spirituell samtalesirkel hver tredje tirsdag, på Stavanger Terapisenter, men det fortsetter vi med fremover. Alle er velkomne til disse kveldene, og de er gratis.

Vi prøver å få til spennende sesonger med forskjellige foredrag fra kjente og mindre kjente aktører, lokale og lånte fra både Norge og utlandet. Vi har kanaliseringer fra scenen og healere som demonstrerer og tilbyr gratis healing på kveldene.

Vi har valgt å kalle flere av kveldene våre spirituell kveld fordi vi ønsker å kombinere healing og mediumskap. Det kommer an på foredragsholder og annet besøk som er til stede.

Vi ønsker alle medlemmer og gjester hjertelig velkommen til samlingene våre.

 

 

 

 

 Kontakt for Stavanger

Ledelsen i Avdeling Stavanger består av: Bodil Sæther (leder og kontaktperson) e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  Tlf: 476 21 399 Cecilie Bærheim Thomas Rimmereid

Avdelingen leder både NST, NSF og NSFH lokalt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er pr i dag tre stk i styret, Thomas Rimmereid, Erwin Geiss og Bodil Sæther. Vi ønsker oss flere som har lyst til å jobbe med foreningen og ønker å bidra. Ellers har vi en trofast gjeng hjelpere som alltid stiller opp, noen nå og noen da, og får kveldene organisert og satt i stand.

Vi ønsker også innspill på hva våre medlemmer i Rogaland ønsker seg av foredrag og gjerne komme med anbefalinger til foredragsholdere.