noenfr

Om avdeling Rogaland

 

Om avdelingen Rogaland,

Vi i Rogaland har eksistert nå i 6 år, og vi har samlingene våre i storsalen i Bekkefaret bydelshus. Vi starter året 2019 fra januar med samlinger tilbake til onsdager på Bekkefaret bydelshus, men torsdager på 1900 Huset på Bryne.

 Vi ser på det som en mulighet til å nå ut til flere ved å ha samlinger både i Stavanger og på Bryne. Det er lett adkomst med tog til 1900 Huset, og det er ikke lengre fra Stavanger til Bryne enn det er fra Bryne til Stavanger. I 2018 prøvde vi ut Bryne innimellom samlingene i Stavanger, men ser at det blir for mye. Skal det administreres må vi ha flere dedikerte personer i styret som kan ta ansvar for det. Vi får se hvordan det stabiliserer seg. Det blir spennende.

Vi ser at det er variert fremmøte på spirituell workshop første mandag hver måned og spirituell samtalesirkel hver tredje tirsdag, på Stavanger Terapisenter, men det fortsetter vi med fremover. Alle er velkomne til disse kveldene, og de er gratis.

Vi prøver å få til spennende sesonger med forskjellige foredrag fra kjente og mindre kjente aktører, lokale og lånte fra både Norge og utlandet. Vi har kanaliseringer fra scenen og healere som demonstrerer og tilbyr gratis healing på kveldene.

Vi har valgt å kalle flere av kveldene våre spirituell kveld fordi vi ønsker å kombinere healing og mediumskap. Det kommer an på foredragsholder og annet besøk som er til stede.


Vi ønsker alle medlemmer og gjester hjertelig velkommen til samlingene våre.

 

 

 

 Kontakt for Stavanger

Ledelsen i Avdeling Stavanger består av:
Bodil Sæther (leder og kontaktperson) e-mail: bodil.saether@gmail.com  Tlf: 476 21 399
Cecilie Bærheim
Thomas Rimmereid

Avdelingen leder både NST, NSF og NSFH lokalt.