Forsvunnet

NSF har nå et nytt tilbud til publikum hvor vi kan hjelpe deg å finne igjen personer og saker som er forsvunnet. Vi kan tilby flere medium med kompetanse som kan hjelpe deg.

Personer: Ved savnede personer vil forespørselen gå til flere medium som vil jobbe parallelt med dette. Vår kontaktperson vil koordinere dette arbeidet og resultatene det gir før han gir deg tilbakemelding. Dette for å få en bedre kvalitet.
Slike saker hjelper vi til med GRATIS

Dyr og ting: Når det gjelder ting eller dyr vil enten saken koordineres som ovenfor eller så vil kontaktpersonen henvise deg videre til et medium som er ekspert på slike saker. For slike saker vil det kreves et honorar for medgått tid. Normalt honorar vil være rundt kr 500,- men det kan variere noe.

Kontaktperson for forsvunnede saker er Leif Døhlen. Han kan treffes på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. alter nativt på telefon: 95 87 05 72. Leif Døhlen har tidligere jobbet i det frivillige politiet i Thailand og har erfaring med å jobbe med politiet og organisering.