Healing

Mange aktiviteter i år!

Er du healer, lyst til å bli det eller er du bare nysgjerrig på healing? Hands
Ikke alt mellom himmel og jord kan eller skal forklares og healing er nok en av de tingene, ikke er det skummelt heller. Mange healere kaller seg lysarbeidere og det er et fint ord, ja kanskje det best dekkende ordet. I dette ordet kan man legge mange ting som lys, kjærlighet, universet, energier, annen dimensjon og tro. Kom og hils på oss på et våre møter! Still spørsmål, observer eller ta del i healingen.

Gratis healing:
I Oslo har vi gratis individuell healing på dagtid på tirsdager. Frammøte er mellom 11.00 og 14.00, på Det Spirituelle Hjem som ligger i Hoff Terrasse 6. Bare møt opp, det er ingen booking.
På Tirsdagene kl. 18.30 har vi også faste gratis healingkvelder, for mer informasjon se startsiden vår, "Hjem". Vi har åpent for alle og du får også her gratis healing.

Er du healer og føler at du trenger mer tilhørighet, støtte og fellesskap , så er vi der for deg også. Vi organiserer, utdanner, "anbefaler" og godkjenner healere. Det er mange muligheter.
Vi vil dette året ha aktiviteter flere steder i Norge, mye i samarbeid med medium for å gjøre kveldene enda mer spennende. Det vil være flest aktiviteter i Oslo, men trykk på "Avdelinger" på menyen i overkant på denne siden, så finner du også møter andre steder vi er representert.


Vel møtt!