Medium

SERTIFISERING - HVA ER DET?

Vi i NSFM som er en avdeling innenfor NSF, tilbyr sertifisering for alle medium både innenfor og utenfor foreningen. Sertifiseringen er tuftet på prinsippene fra The Arthur Findlay College i England, som har lang tradisjon for å utvikle medium.

Det å sertifisere seg, gjør at man har en trygghet for seg selv og sitt eget mediumskap. Det er også en trygghet for våre klienter.

For å bli sertifiser t skal man gjennom flere prøver for å bevise sitt mediumskap. Det er to muligheter å bli sertifisert som medium i NSF. En sertifisering for privat kanalisering og en som i tillegg er for plattformarbeid.Se sertifisering av medium

Høres dette interessant ut for deg, så ta kontakt med en av oss.

Utdannelse i regi av NSF i mediumskap; klarsyn og kanalisering

Utdannelse i mentalt mediumskap; klarsyn og kanalisering i regi av NSF.
Et av formålene til foreningen er å holde messer med demonstrasjoner av mediumskap. I den forbindelse vil vi bruke både kjente medium som besøker oss, og medium som vi utdanner selv. Vi holder en utdannelse på tre nivåer med klarsyn og kanalisering, fra nybegynnerkurs til avansert.

Alle mediumkurs i regi av NSF bygger på moderne spiritualitet og erfaring fra den engelske spiritualiteten. Storbritannia har i dag over 1000 spirituelle kirker hvor det hver uke er jobbes med dette. De ligger fremst i verden på moderne spiritualitet og mentalt og fysisk mediumskap.

Gjennom å ta flere kurs vil du kunne bygge opp en utdannelse innen mediumskap, klarsyn og kanalisering. NSF har et tre-trinnskurs i mediumskap og vi tilbyr godkjenningsprøver for å bli sertifisert medium i NSF- Norsk Spiritualist Forening. Vi sertifiserer også prester innen NST- Norsk Spiritualistisk Trossamfunn.

Trinn 1: Grunntrinn i mentalt mediumskap. Dette inkluderer klarsyn og kanalisering som passer for nybegynnere, de som kan litt og for de som har interesse for og/eller har hatt ”overnaturlige” opplevelser som de ønsker å lære mer om.

Trinn 2: Videregående trinn i mentalt mediumskap. Dette er et trinn for de som har nødvendige forkunnskaper om klarsyn og kanalisering, har erfaring i å kanalisere og ønsker å utvikle seg videre innen mediumskap.

Trinn 3: Avansert trinn i mentalt mediumskap. Dette er et trinn for de som ønsker å utvikle sine potensialer innenfor mediumskap, lære mer om mediumskap , eller utdanne seg som medium ved å ta sertifisreringsprøver innen NSF og bli sertifiserte medium.

For nærmere informasjon om det enkelte trinn, se i toppmenyen under utdannelse.