Navnedag

I en navnedag får barnet en fin seremoni som er vår form for dåp. Det er høytidlig som en seremoni skal være, det er sang, taler og eventuelt dikt.

En viktig del av denne seremonien er blomster. Blomster som symboliserer liv og renhet. Foreldrene gir blomster, og alle de som har kommet for barnet gir hver sin single blomst, gjerne med et par ord. Videre er det en lysseremoni. Det hele er meget vakkert. navneseremoni1

Ved siden av det navn foreldrene gir barnet, kan barnet og få et spirituelt navn som gis av åndeverden gjennom den som holder seremonien. Dette navn kan man da velge å beholde eller ikke. Det kan tas med i folkeregisteret eller ikke.

Navndagen kan holdes hos dere privat, ute i naturen, eller på et sted man leier seg inn. Ta Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.om du ønsker mer informasjon.

Navnedager

Hvert år holder vi flere slik navnedager. Nedenfor er noen foto fra et par av våre navnedager holdt av Hege Heia og André Kirsebom. En av de som fikk navn var Leona Brun. Dagen ble holdt på Villa Malla nede på Filtvet.

navneseremoni2 navneseremoni3

Navnedager for Voksne

Vi tilbyr også navnedager for voksene. Mange synes det er spennende å få et spirituelt navn gitt av åndenes verden.
For å få et navn må man være medlem i Norsk Spiritualistisk Trossamfunn og ha en navnedag for voksne.

Vi hadde en slik navnedag på Alternativmessen på Lillestrøm for en av våre prestestudenter. Nedenfor kan du se et klipp fra denne:

alma